به گزارش خبرنگار مهر در یزد، عزیزالله سیفی ظهر یکشنبه در نشستی خبری در جمع اصحاب رسانه استان یزد اظهار داشت: در این موزه تمامی شاخصه های زندگی در مناطق کویری اعم از آداب و رسوم، فرهنگ، گونه های گیاهی و جانوری و ... از استان های یزد، سمنان، قم، کرمان، سیستان و بلوچستان، اصفهان و خراسان جنوبی به نمایش گذاشته خواهد شد.
وی با بیان اینکه تعداد موزه های استان یزد به زودی به 28 مورد خواهد رسید، افزود: تا سال 84 در استان یزد 14 موزه وجود داشت که این تعداد در سال جاری به 19 واحد رسیده است و 9 موزه دیگر نیز هم اکنون در دست احداث است که با این وجود تمامی شهرستان های استان یزد از موزه برخوردار می شوند.
43 پروژه میراث فرهنگی در ایام دهه فجر در استان یزد به بهره برداری می رسد
سیفی از افتتاح و بهره برداری 43 پروژه در ایام دهه فجر بیان داشت: این پروژه ها در بخش های مختلف میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شامل پروژه های مرمتی، زیرساختی و سرمایه گذاری با اعتباری بالغ بر دو میلیارد و 420 میلیون تومان افتتاح و بهره برداری می شود.
وی با اشاره به پروژه هایی که در قالب پروژه های سرمایه گذاری به بهره برداری می رسند، عنوان کرد: افتتاح 21 مجتمع خدماتی به مساحت دو هزار و 100 مترمربع در محورهای گردشگری استان شامل نمازخانه، سرویس بهداشتی، فروشگاه، هفت کانکس بهداشتی با اعتبار 16 میلیارد ریال، کنگ زنی مجتمع بین راهی یزد - شیراز در سه راهی نصر آباد، کمپینگ تهران - یزد در کمربندی میبد با اعتبار 100 میلیارد ریال و ... از جمله طرح های سرمایه گذاری و زیرساختی گردشگری استان یزد است.
بازنشستگان نیروهای مسلح چهار مجتمع خدماتی بین راهی در استان یزد می سازند
سیفی یادآور شد: چهار مجتمع خدمات بین راهی توسط شرکت تعاونی سازمان نیروهای مسلح بازنشستگان سازمان نیروهای مسلح نیز راه اندازی می شود که درخواست این تعاونی برای راه اندازی این مجتمع ها می تواند سرمایه گذاری بسیار خوبی برای استان یزد باشد.
وی ادادمه داد: این مجتمع ها شامل مجتمع بین راهی یزد - مهریز، تهران - یزد در مسیر عقدا، یزد - ابرکوه و مسجد شکر در محور طبس است.
سیفی با اشاره به با اشاره مناطق نمونه گردشگری استان یزد عنوان کرد: مطالعات امکان سنجی تمامی مناطق نمونه گردشگری استان یزد توسط مشاوران طرح انجام شده است.
51 روستای هدف گردشگری در استان یزد شناسایی شده است
وی افزود: تا چند سال گذشته 21 روستای هدف گردشگری در استان یزد و جود داشت و 30 روستا نیز به تازگی مصوب شده و از طریق تفاهمنامه ای بین میراث فرهنگی و وزارت کشور، اقدامات خوبی در راستای شروع مرمت بافتهای تاریخی و قدیمی انجام می شود.
سیفی عنوان کرد: مطالعات هشت روستا از روستاهای یاد شده نیز با اعتبار یک میلیارد ریال هم اکنون در دست اجراست.
وی همچنین در بخش دیگری از این نشست با اشاره به برنامه های میراث فرهنگی استان یزد در راستای جذب گردشگر اظهار داشت: زیرساختهای گردشگری از جمله هتل و اماکن اقامتی از موثرترین راهکارهای جذب گردشگر است که در این راستا استان یزد هم اکنون با 42 هتل، 10 مهمانپذیر، شش پانسیون و 24 خانه استیجاری و 31 دفتر خدمات مسافرتی، به گردشگران سرویس دهی می کند.
وی تعداد مجموع تختهای اقامتی استان یزد را سه هزار و 881 تخت اعلام کرد.
سیفی همچنین با اشاره به آمار مسافران نوروزی 88 به استان یزد خاطرنشان کرد: نوروز امسال سه میلیون و 307 هزار و 347 مسافر وارد استان یزد شده که از این تعداد 937 هزار و 990 نفر در مراکز اقامتی، اسکان یافته اند.
پیش بینی کاهش مسافرتهای نوروزی به استان یزد در نوروز 89
وی عنوان کرد: به دلیل شرایط اقتصادی همچنین به دلیل وقایع رخ داده پس از انتخابات در کشور، تعداد ورودی تورهای گردشگری به کشور بسیار کاهش یافته است به همین دلیل پیش بینی می شود در نوروز 89 نیز با کاهش مسافر به استان یزد مواجه باشیم.
سیفی با اشاره به فعالیت های انجام شده در حوزه صنایع دستی استان یزد اظهار داشت: در سال 84 حدود 10 مرکز آموزشی در استان یزد دایر بود که این رقم در سال جاری به 17 مرکز رسیده است.
وی ادامه داد: در سال 84 همچنین 80 مربی به ارائه آموزش های صنایع دستی اشتغال داشتند که این آمار هم اکنون به 115 مربی رسیده است.
نظر شما